Descrierea companiei

Introducere

Compania CHG Medical International a fost fondată în anul 2014. În această perioadă am devenit un furnizor de încredere al aparaturii Point of Care. Oferim soluții de testare POC pentru biochimie clinică, gaze în sânge, imunologie, teste rapide și consumabile atât pentru medicina umană cât și pentru cea veterinară.

Având o experientă cumulată de peste 45 de ani, CHG Medical vă poate oferi soluții personalizate pentru compania dumneavoastră.

1000x270_POCT_006 (1)

Misiunea companiei

Obiectivul principal al companiei noastre, încă de la înființare a fost oferirea de produse cu o calitate excelentă la un pret corect. Am creat un portofoliu cu produse de ultima generație, ce oferă acutatețe comparabilă cu analizoarele de laborator, cu interfață foarte usor de folosit, nefiind constrânși de un volum de lucru fix sau de mentenanță zilnică.  Ne mândrim cu parteneriatele solide pe care am reusit să le creem pe tot teritoriul României, dar și la nivel internațional cu seriozitate și respect.

Testarea POC

Dispozitivele de testare Point of Care sunt folosite pentru obținerea unui diagnostic rapid la patul pacientului. Având dimensiuni reduse și un mod de lucru foarte intuitiv, analizoarele POC pot fi folosite în cabinetele medicale, cabinetele stomatologice, spitale, ambulante etc.

Acoperind un spectru foarte larg de analize ce pot fi efectuate (biochimie, electroliți, metaboliți, enzime, markeri infecțioși, markeri cardiaci, detecția sarcinii, gaze medicale etc.), dispozitivele POC sunt preferate în foarte multe situații unde este nevoie de un rezultat rapid, accesul la un laborator clinic de analize este limitat.

Benefits of POCT Testing

Portability
Convenience
Speed
Connectivity
Sample Quality
Quality Assurance

Considerations for purchasing Point of Care Diagnostic Devices

POC diagnostic devices should be chosen based on the type of tests that need to be run. Some POC devices are handheld and some are benchtop models that need more space. Sample size needed and how quickly the tests are run are two of the ways that POC devices differ.