Vitrex

50 de ani ca producător medical de vârf pe piață…

Starea de excelență în cercetare și dezvoltare, portofoliul de produse, vânzările și livrările fiabile pe care clienții și partenerii le asociază cu marca Vitrex recunoscută la nivel global nu au venit de la sine.

În 1967 Vitrex a început producția de rezistențe electrice. O parte importantă a acestora au fost tuburile de sticlă care au fost produse intern, așa cum sunt încă. Curând a devenit evident că aceste tuburi erau perfecte pentru transportul lichidelor în produsele medicale și, treptat, producția s-a îndreptat din ce în ce mai mult către industria medicală.

De atunci ne-am îmbunătățit gama și am adaptat continuu produsele la tehnologiile și cerințele secolului 21. O dezvoltare care a dus tuburile capilare de la low-tech la high-tech. Am devenit cel mai mare producător de tuburi capilare din lume prin dezvoltarea de echipamente, stabilirea tehnologiilor și optimizarea proceselor de producție. Aceasta este o poziție pe care suntem foarte mândri că am atins-o și intenționăm să o păstrăm.

Astăzi, Vitrex Medical A / S dezvoltă și comercializează, de asemenea, lancete și dispozitive de lance, precum și pipete și produse complementare pentru o varietate de segmente din sectorul sănătății.

Vitrex Medical A / S este o companie privată, concentrată pe creștere continuă, organică, în cadrul produselor medicale și de laborator, direct și prin proiecte comune de dezvoltare cu parteneri externi.